• Grootste assortiment
 • Onafhankelijk
 • Altijd de goedkoopste
 • Dagelijkse prijsupdate

Aanmelden voor bedrijven

Uw omzet verhogen via onze vergelijkingswebsite

U verkoopt kwekersartikelen, bijvoorbeeld via uw eigen webshop. U streeft ernaar uw assortiment onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële klanten te krijgen. Investeren in zaken als online zichtbaarheid en webdesign is echter kostbaar. De competitie in onze branche neemt hand over hand toe. Is het niet tijd dat we de krachten bundelen?

Onze vergelijkingssite trekt een heel specifiek publiek van hobbykwekers en tuinliefhebbers. Grijp uw kans om uw webshop aan onze bezoekers te presenteren en meld uw productfeed direct aan.

De voordelen van een groter bereik voor uw webshop

Wij helpen u met het vergroten van het bereik van uw webshop. Op onze vergelijkingswebsite komen kwekers bijeen om informatie te delen en producten te vergelijken. Een groeiend aantal verkopers van kwekerijproducten hebben zich al bij ons aangesloten.

Door een lijst op te stellen en die aan onze software te koppelen, promoot u de artikelen uit uw webwinkel op onze vergelijkingswebsite. Geheel gratis vergroot ook u het bereik van uw webwinkel.

Onze bezoekers behoren tot een zeer specifieke doelgroep, de doelgroep die kwekers- en tuinproducten aanschaft. Wanneer u het goed aanpakt, zal de conversie hoog zijn.

De manier waarop u uw kwekersproducten aanlevert

Het zichtbaar maken van uw producten op onze Kwekersvergelijk.nl is niet moeilijk. Dat gaat door middel van een productfeed. Wat is een productfeed? Een productfeed is een bestand dat zoveel mogelijk informatie bevat over de producten in uw webwinkel. Wij downloaden deze regelmatig van de internetlocatie waar u ze plaatst. Hierdoor zijn de getoonde gegevens altijd up-to-date.

Misschien bent u het al gewend om uw producten aan te leveren bij partner-websites. Onze voorkeur gaat uit naar de CSV-indeling, bijvoorbeeld in een Excel-sheet. Maar wanneer er de voorkeur aan geeft de productfeed in XML aan te leveren, is dat ook mogelijk. Onze software ondersteunt beide opties.

Plaats uw productfeed en profiteer meteen

Zodra uw producten zichtbaar zijn op onze pagina’s, profiteert u mee van onze aantrekkingskracht op liefhebbers van kweken en tuinieren. Klanten die onze website bezoeken zijn bij voorbaat geïnteresseerd in uw producten. Het zijn hobbykwekers van groente, fruit, bloemen en planten. Zij gebruiken onze website als een loket voor al hun benodigdheden.

Doordat ons aanbod breed is en makkelijk onderling te vergelijken, slaan ‘mensen met groene vingers’ bij ons hun slag zonder nog verder op zoek te gaan. Webshops die zich bij ons hebben aangesloten merken dat meteen aan hun (hogere) omzet.

Welke gegevens hebben wij nodig?

Een goede productfeed is essentieel om uw product-range optimaal te presenteren op onze vergelijkingssite. Het zorgt niet alleen voor een correcte plaatsing en een goede vindbaarheid, het zorgt er ook voor dat klanten de juiste keus maken.

Hoe completer de informatie is, des te kleiner de kans dat de bezoeker uw advertentie snel weg klikt. Als er informatie ontbreekt, zijn er voor de bezoeker meer clicks nodig om tot een beslissing te komen. Dit heeft een negatief effect op uw conversie-percentage.

Om uw producten op onze site te promoten heb wij de volgende gegevens nodig:

 • product ID
 • naam
 • prijs
 • omschrijving
 • image URL
 • categorie
 • subcategorie
 • EAN

Wilt u meer productinformatie toevoegen?

Het staat u uiteraard vrij om nog extra velden mee te leveren. Het toevoegen van extra velden maakt de kans dat bezoekers van onze site voor uw tuinproducten of -materialen kiezen des te groter. Wij bieden momenteel drie opties voor extra velden.

 • merk
 • kleur
 • materiaal
 • Levertijd
 • Leverkosten

Een klein technisch puntje: de ‘image coding’ moet in UTF8 zijn.

U plaatst de productfeed op een locatie die u zelf beheert. Het webadres voor de feed kan bijvoorbeeld zijn:  http://www.uwdomein.nl/productfeed.xml. De koppeling met onze software zorgt ervoor dat wijzigingen die u aanbrengt bij elke download wordt geactualiseerd. U houdt dus de controle over wat wij op onze website tonen, zonder er extra tijd en energie in te hoeven steken.

Een paar belangrijke tips voor een optimaal resultaat

 • Het formaat van de afbeelding is tenminste 800 x 800 pixels.
 • Grote, heldere afbeeldingen met een hoge kwaliteit helpen bij een effectieve presentatie van uw product. Bij voorkeur voegt u foto’s met verschillende invalshoeken toe.
 • Als uw eigen webwinkel andere informatie vermeldt dan Kwekersvergelijk.nl, kan dit tot tegenvallende conversie-cijfers leiden en meer teruggestuurde artikelen.
 • Beschrijf het artikel zo compleet en accuraat mogelijk. Verlies niet uit het oog dat de bezoeker op zoek is naar informatie over het product dat hij wil aanschaffen.
 • Onnodige tekst voegt niets toe en zal de potentiële klant alleen maar afleiden.
 • Als het mogelijk is, toon dan verschillende versies of kleuren van het product.

Uw webshop promoten

Het plaatsen van uw artikelen op onze vergelijkingssite is zeer voordelig. Voor 129 euro (excl btw) per maand bereikt u uw doelgroep en verhoogt u het aantal bezoeken, en daarmee sales op uw website. Het aantal producten dat u via ons wilt promoten nagenoeg onbeperkt. Zolang de cijfers u bevallen, verlengt u de overeenkomst.

Mocht u er de voorkeur aan geven via TradeTracker met ons samen te werken, dan is dat ook mogelijk. TradeTracker is een onafhankelijke partij met wie wij reeds samenwerken. Bekijkt u de website van dit Affiliate-marketingbedrijf voor de voorwaarden.


  Neem contact op voor vragen

  Is het voor u de eerste keer dat u een productfeed gebruikt? Denkt u hulp nodig te hebben bij het opstellen van een zo compleet mogelijke lijst met producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg. Ook voor overige vragen staan we altijd voor u klaar. Vermeld uw vraag op het aanmeldformulier of bel direct 06-15820085.