• Grootste assortiment
  • Onafhankelijk
  • Altijd de goedkoopste
  • Dagelijkse prijsupdate

Kwekers partners

Kwekersvergelijk werkt via affiliate marketing (Daisycon, Tradetracker en Performance horizon) samen met verschillende websites om een zo compleet mogelijk assortiment aan onze bezoekers te bieden. Op deze pagina kunt u lezen van welke bedrijven wij het assortiment voeren. Elke week komt er wel een nieuwe webshop/website bij en zo kan kwekersvergelijk u een steeds beter assortiment en prijsoverzicht bieden.

Wij werken ook samen met websites en blogs die in dezelfde branche als ons zitten. Deze bedrijven zijn vaak gericht op het geven van informatie en advies aan tuinierders en kwekers.

Kas-expert

Kas-expert is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van kassen voor elke kweker. Van broeikassen, hobbykassen, patiokassen en muurkassen. Het ruime assortiment van Kas-expert biedt u alles wat u nodig heeft om succesvol te kweken in een kas. Naast kassen heeft Kas-expert ook een ruim assortiment benodigheden en toebehoren voor u kas.

Direct naar de webshop van Kas-expert: Bekijk de webshop 

 

Wehkamp

Wehkamp is een groot online warenhuis waar je van alles kunt vinden. De kweek en tuin gerelateerde producten kunt u ook vinden bij ons op de website. We voeren ongeveer 1000 producten van wehkamp op dit moment.

Bekijk de website van Wehkamp hier.

 

Tuinplant.nl

Tuinplant heeft op Kwekersvergelijk een assortiment van ruim 5000 heesters, bomen, haagplanten enz. Tuinplant is duidelijk een specialist op het gebied van tuinplanten.

Bekijk het assortiment van Tuinplant.nl

 

Nubuiten.nl

Nubuiten.nl is een webshop gericht op de tuin en buitenleven. Het ruime assortiment bestaat o.a. uit tuinhuizen, bouwmaterialen, schuttingen, blokhutten en alles voor de tuin inrichting.

Direct naar de website van Nubuiten.nl: Bekijk de website 

 

Toolmax

Toolmax heeft één van de grootste assortimenten gereedschappen. Met meer dan 100.000 producten kunt u hier werkelijk alles vinden voor uw tuingereedschap.

Direct naar de webshop van Toolmax: Bekijk de webshop 

 

Fonq

Fonq heeft een breed en diep assortiment die voorziet in ieders behoefte. Kwekersvergelijk voert de producten van Fonq  speciaal gericht op de tuinierders en kwekers. Met concurrerende prijzen is Fonq een mooie toevoeging aan ons aanbod.

Bekijk hier de website van Fonq: bekijk de website 

 

Kweekverlichting

Kweekverlichting.nl heeft alles in huis voor de kwekers die onder een lamp kweken. Van ballast tot reflectors voor een mooie prijs. Verleng je kweekseizoen door binnen je favoriete groente te kweken.

Bekijk hier de website: ga naar kweekverlichting.nl

 

Tuinadvies

Tuinadvies is een online tuinsite in Nederland en Belgie. Tuinadvies heeft een groot assortiment producten voor elke tuin. Naast een webshop bieden ze ook een hoop informatie voor tuinierders.

Bekijk hier de website: ga naar tuinadvies.nl

 

Tuinexpress

Tuinexpress is een online tuincentrum. Met een groot assortiment tuin gerelateerde producten hebben ze voor ieder de juiste producten. Van tuinplanten tot tuinmeubelen bieden ze een compleet assortiment.

Bekijk hier de website: ga naar tuinexpress

 

Tuinhuis-expert

Tuinhuis-expert is gespecialiseerd in tuinhuizen, blokhutten, priëlen en carports. Bent u op zoek naar een leuk en mooi tuingebouw voor uw tuin dan bent u bij tuinhuis-expert aan het juiste adres.  Van mooie overkappingen tot opslagruimtes voor uw tuingereedschap.

Bekijk hier de website: ga naar tuinhuis-expert

 

Waterton

Waterton is de specialist op het gebied van regentonnen. Van prachtige houten regentonnen met de klassieke uitstraling tot moderne kunststof regentonnen. Accessoires zoals een vulautomaat, regentonvoet en aftapkranen zijn ook verkrijgbaar bij Waterton.

Bekijk hier de website: ga naar waterton.nl

 

Moestuin startpagina

Op moestuin startpagina is een hoop informatie, handige links, blogs en recepten te vinden. De gehele pagina is speciaal ingericht voor de moestuinierders en kwekers.

Bekijk hier de startpagina: ga naar startpagina