• Grootste assortiment
  • Onafhankelijk
  • Altijd de goedkoopste
  • Dagelijkse prijsupdate

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte – ontvang de nieuwsbrief

Onze website is voortdurend in beweging: nieuwe blogartikelen, nieuwe producten, aanpassingen op de website, aantrekkelijke acties! Om te zorgen dat u op de hoogte blijft, ook als u de website een tijdje niet bezoekt, brengen wij regelmatig een nieuwsbrief uit. We versturen de nieuwsbrief per e-mail en houden er rekening mee dat u niet voor elk wissewasje lastiggevallen wilt worden. De nieuwsbrief ontvangt u alleen als wij ook echt iets te melden hebben.

Nieuwe producten en aantrekkelijke acties

Wanneer we nieuwe producten in ons assortiment hebben, bent u de eerste die het te horen krijgt. Dat geldt ook voor speciale acties en kortingen die via Kwekersvergelijk lopen. Het is niet langer nodig om de website dagelijks in de gaten te houden. Als er nieuws is, krijgt u dat in uw mailbox en kunt u meteen handelen. Stel dat uw hogedrukspuit al enige tijd kuren heeft en duidelijk het einde van zijn levensduur nadert. Dan bent u waarschijnlijk slim genoeg om niet meteen naar de winkel te rennen voor een nieuwe. U wacht een goede aanbieding of een kortingsactie af om uw slag te slaan en het apparaat te vervangen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en uw nieuwe hogedrukspuit dient zich vanzelf aan op een dag.

Inspirerende blogartikelen en foto’s van medekwekers

Onze website wordt door veel kwekers al gebruikt voor het uitwisselen van kennis en ideeën op kweekgebied. Wanneer we een nieuw artikel hebben geplaatst, wilt het uiteraard zo snel mogelijk tot u nemen. De beschreven ervaringen en observaties zijn dikwijls seizoensgebonden. U heeft direct voordeel van de informatie uit het artikel. Hetzelfde geldt voor nieuwe bijdragen aan onze fotopagina. Een foto van uitkomende boontjes in de lente heeft minder gevoelswaarde als u hem pas in augustus te zien krijgt. Door u voor de nieuwsbrief in te schrijven krijgt u altijd uw input op het juiste moment.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Kwekersvergelijk

Bent u enthousiast geworden? Maar wilt u weten hoe u zich kunt aanmelden voor de Kwekersvergelijk nieuwsbrief? Het ontvangen van de nieuwsbrief in uw mailbox is zeer eenvoudig. Voer uw e-mailadres in en vanaf dat moment houden we u op de hoogte.

Meld u direct aan voor de Kwekersvergelijk nieuwsbrief.

[mc4wp_form id=”31346″]

nieuwsbrief post