• Grootste assortiment
  • Onafhankelijk
  • Altijd de goedkoopste
  • Dagelijkse prijsupdate

Over Kwekersvergelijk

Alles voor de kweker in één handig overzicht

U werkt graag en vaak in de tuin. U houdt van het kweken van bloemen, planten, kruiden, groente of fruit. Regelmatig zoekt u het web af naar betere, nieuwere, goedkopere producten voor uw hobby. Daar gaat best veel tijd in zitten als u het goed wilt doen. Tijd die u liever in uw tuin doorbrengt.

Hoe deze vergelijkingswebsite voor kwekers ontstond

Wij hadden dezelfde ervaring als u. Ook wij zijn gek op tuinieren en kweken in het bijzonder. Elke keer als we iets nodig hadden, waren we uren kwijt voordat we zeker wisten dat we de beste koop hadden gesloten. Dat zette ons aan het denken.

Wat als er een website was waarop kopers en verkopers bij elkaar kwamen? Dan werd het zoeken en vergelijken een stuk eenvoudiger. Dat wil zeggen: een koper van kwekersartikelen hoeft nog maar één website te bezoeken voor alles wat hij nodig heeft. Het idee van deze vergelijkingssite voor kwekersproducten was geboren.

Vind alles wat u nodig heeft om te kweken

Doordat we steeds meer webshops weten te verenigen, is ons assortiment groeiende. Al meer dan 15.000 artikelen zijn bij ons te bestellen. U hoeft geen tijd meer te verdoen met eindeloos op internet zoeken naar – laten we zeggen – de goedkoopste circulatiepomp. Klik eenvoudig de categorie ‘pompen’ aan in ons overzicht en u heeft op één pagina meteen een ruime keuze. De prijzen vergelijkt u in een oogopslag en de specificaties zijn helder.

Wat voor pompen geldt, gaat natuurlijk ook op voor kweekverlichting, thermostaten, perkplanten, bananenbomen, tuinkassen et cetera. We werken elke dag hard om dit rijtje zo uitgebreid mogelijk te maken. Steeds meer verkopers van kwekersartikelen zijn overtuigd van het nut op onze website vertegenwoordigd te zijn. Dit maakt dat ons assortiment groeit en een steeds groter deel van de markt bestrijkt. Verkopers kunnen eenvoudigweg niet meer om ons heen.

Laat u inspireren en informeren op onze Tuinideeen pagina

Ons oorspronkelijke idee groeide langzaam uit tot een totaal-website op het gebied van kwekersartikelen. Hier worden niet alleen producten vergeleken, we plaatsen ook geregeld tuinideeen met nuttige en inspirerende tips over tuinieren en kweken. We willen al onze bezoekers het enthousiasme laten voelen voor al wat groeit en bloeit.

Heeft u zelf een leuk idee voor blogpost, laat het ons gerust weten. Het maakt niet uit of u een particulier bent of een zakelijke bezoeker. Nieuwe bloggers verwelkomen wij met open armen. Het is altijd interessant om te lezen hoe andere tuinliefhebbers omgaan met de problemen die wij allemaal kennen. En voor bedrijven is het een extra gelegenheid om hun producten te promoten.

Naast zelf kennis en inspiratie op te doen, kunt u dus ook anderen helpen met uw ervaringen. Zo ontstaat een kruisbestuiving waar alle bezoekers van de website baat bij hebben. Wij hopen uiteindelijk te kunnen spreken van een ‘kennisbank voor kwekers’.

Heeft u zelf een webshop en wilt u meer verkopen?

Ook als u zelf kwekersartikelen en aanverwante producten verkoopt – bijvoorbeeld in uw eigen webshop – kunt u voordeel halen uit onze website. Door uw productfeed aan ons assortiment toe te voegen, wint u aan exposure. Hebt u interesse? Wilt u weten wat de kosten zijn? Het promoten van uw producten op onze website is geheel gratis. Bekijk de aanmelden voor bedrijven pagina.

Naast het verkopen van uw artikelen krijgt u de gelegenheid om producten extra te promoten door bijdragen aan de tuinideeen pagina. Een blogartikel is een goede manier om uw enthousiasme over een product over te brengen op potentiële klanten.

Alle deelnemers in ons overzicht worden gelijk behandeld. Wij hebben er geen belang bij om op wat voor manier dan ook partijdig te zijn. Alle betrokkenen zijn gebaat bij een onafhankelijke marktplaats waar de klant snel en direct prijzen en specificaties kan vergelijken. Het is een win-winsituatie. Doet u mee?

Bekijk ons assortiment

Probeert u onze website uit. U zult zien dat u er snel de weg weet te vinden. We hebben veel tijd gestoken in gebruiksgemak. Wanneer u de categorieën langs loopt zult u wellicht zaken missen of ergens een opmerking over willen maken. Wij staan altijd open voor suggesties en beschouwen elk puntje van kritiek als leerzaam. Neemt u gerust contact op via e-mail. Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe webshops deelnemen of als er nieuwe producten zijn? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.