• Grootste assortiment
  • Onafhankelijk
  • Altijd de goedkoopste
  • Dagelijkse prijsupdate

Veelgestelde vragen

Hoe onze website werkt: FAQ

Leuk dat u interesse hebt in onze website! We krijgen geregeld vragen binnen, telefonisch of via het contactformulier. Een aantal daarvan komt steeds terug en dat is niet zo vreemd. Om optimaal te profiteren van ons platform, dient u een paar dingen te weten. Wilt u een productfeed aanleveren? Wilt u kennis of inspiratie delen met hobbykwekers? Zijn er kosten verbonden aan onze service? Onze werkwijze is eenvoudig, maar u moet het wel even weten.

Direct antwoord op de meest gestelde vragen

We zijn blij met elke vraag, opmerking of suggestie, dus blijft u ons gerust bestoken. Om u behulpzaam te zijn, hebben we echter de meest gestelde vragen van een antwoord voorzien en op deze pagina geplaatst. Voordat u gaat bellen of e-mailen, kijkt u dus of uw vraag hieronder beantwoord wordt. Dat scheelt u tijd en moeite. U hebt in een muisklik het antwoord dat u zocht.

Aanmelden bedrijven

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de productfeed en facturering. Uw privacy is belangrijk voor ons, wij maken hier geen misbruik van. Uw gegevens worden veilig opgeslagen. Mocht u nog vragen hierover hebben neem dan gerust contact met ons op.

Het aanmelden is de eerste maand gratis, daarna betaalt u elke maand €30,- excl. btw. Er zijn geen overige of verborgen kosten aan verbonden. Als u via ons u productfeed aanlevert hanteren wij geen cost per click, cost per sale of cost per lead. Op onze pagina aanmelden voor bedrijven kunt u meer te weten komen over wat u nodig heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Zolang de producten in uw webshop te maken hebben met kweken, bijvoorbeeld kassen, tuinhuizen, tuingereedshap, zaden, planten en bloemen komt u in aanmerking. Op de pagina aanmelden voor bedrijven leest u meer over wat u nodig heeft. Het aanmeldingsproces hebben we zo simpel mogelijk gehouden, u stuurt u productfeed of link op naar ons, wij nemen contact met u op en plaatsen u producten op de website.

Heeft u een productcategorie waarvan u denkt dat deze ook op kwekersvergelijk hoort, neem dan contact met ons op.

Contact

Op alle dagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00. Stuurt u een bericht via onze contactpagina of via e-mail dan kan dat de gehele dag. We reageren zo snel mogelijk op u bericht.

Via de contactpagina is het mogelijk om een bericht te versturen, hier kunt u ook ons telefoonnummer en e-mailadres vinden. Mocht u een vraag, suggestie of klacht hebben dan horen we dat graag. Wilt u informatie over de website of over producten laat dan ook van u horen. We reageren zo snel mogelijk op u bericht.

Gastbloggen

Nee, we vinden het heel belangrijk dat de informatie die u heeft vrij gedeeld word met mensen met dezelfde interesse.

We nodigen iedereen uit om een blog te schrijven en hun verhaal en kennis te delen. Voor zowel particulieren en bedrijven is het mogelijk om blogs te plaatsen. Promoot je eigen blog/product of bedrijf. Mocht u vraag/antwoord hier niet bij staan ga dan naar de contact pagina en stel gerust u vraag aan ons.

Nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief. Uw privacy is belangrijk voor ons en zullen daar geen misbruik van maken. De nieuwsbrief is bedoelt om u op de hoogte te houden van nieuws, nieuwe blog en acties. Heeft u nog vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Het enige wat u hoeft te doen is uw emailadres in te vullen en aan te melden. Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met nieuws, acties, blogs en meer.

Over kwekersvergelijk

Kwekersvergelijk is een vergelijkingssite die o.a. gebruik maakt van affiliate marketing. Wij promoten de producten van webshops die bij ons zijn aangesloten. De webshops die producten op onze website hebben betalen daar een kleine vergoeding voor.

Kwekersvergelijk levert niet zelf de producten, wij promoten de producten van webshops die bij ons zijn aangesloten . Op het moment dat u een product vind dat u wilt bestellen wordt u door gestuurd naar de desbetreffende webshop. De webshop waar u uiteindelijk besteld verzorgt de levering en eventuele retourzending zelf. Uiteraard helpen we u graag bij eventuele vragen en/of opmerkingen.

Producten

Het kan voorkomen dat het product dat u zoekt niet in de verwachte categorie staat, probeert u in dat geval de zoekbalk.
Mocht u product ook via de zoekbalk niet gevonden worden kan het zijn dat het product onder een andere naam bij ons bekend is, het kan ook zijn dat we het product niet in ons assortiment hebben.

Mocht u vragen hebben over een product kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via een van de sociale media buttons onder aan de pagina.